Firma je osnovana  1999. godine pod imenom IZOTEHNIKA S.Z.R. sa sedištem u Sremskim Karlovcima.

Zbog povecanja obima poslova 2007. godine osniva se preduzeće HIDRO–TEHNA  d.o.o., koje nastavlja sa radom prethodne firme. Sedište je u Novom Sadu u ulici Polgar Andraša 40C.

Hidro - tehna d.o.o. je preduzeće za izvođenje završnih radova u građevinarstvu, sa posebnim akcentom na hidro i termo izolaterskim radovima. 

Preduzeće u okviru svojih delatnosti izvodi sledeće radove:

bullet    izrada novih i sanacija starih hidroizolacija različitim vrstama materijala ( krovovi, sanitarije, bazeni,rezervoari...)
bullet    hidroizolacija protiv podzemne vode
bullet    sve vrste termoizolacija
bullet    epoksidna zaštita objekata 

Tokom našeg razvoja izveli smo radove na brojnim objektima različitih vrsta i namena. Od samog početka smo shvatili da samo uspešan tim može udovoljiti složenim zahtevima naših klijenata, tako da smo se trudili da tokom svih ovih godina stvorimo upravo takav tim. Osnivač i direktor je svoje 30-godišnje iskustvo stečeno na poslovima u zemlji i inostranstvu preneo na svoje radnike i zaposlene. Preduzeće posluje sa kvalifikovanim i strucno osposobljenim kadrom. U zavisnosti od tipa objekta dajemo – predlažemo tehnička rešenja uz konsultaciju sa proizvođačima materijala. Zaposleni su prošli internu obuku sa različitim vrstama materijala, a svoje umeće prenose i usavršavaju kako bi kvalitet izolacije podigli na što veži nivo.

Radovi se izvode najkvalitetnijim domaćim i stranim materijalima proizvodjača Sika, Trelleborg, Firestone i mnogi drugi...

O uspešnosti naše firme govore brojni zadovoljni klijenti. Nadamo se da ćete i vi biti jedan od njih.

 

IZVODIMO SVE VRSTE HIDRO I TERMO IZOLACIONIH RADOVA:

 

bullet       ravni, lucni i kosi krovovi
bullet       sanitarne prostorije
bullet       rezervoari
bullet       bazeni
bullet       podrumi
bullet       zastita od vlage i podzemne vode
bullet       EPOKSIDNI I PVC PODOVI

TRENUTNO RADIMO:

bullet      Stambeno – poslovni objekat MOSKVA u Inđiji
bullet      Poslovni objekat MERING u Zrenjaninu
bullet      MERCATOR centar u Šapcu

Mering i Merkator